Nieuwe schoenen om van de zomer te seinen

Geplaatst door

De zomer staat voor de deur. Ook al merken we er weinig van met het weer. Maar voor we het weten kunnen we weer van hoge temperaturen genieten en van de zon. Maar dan moet natuurlijk wel jouw garderobe en jouw kleding wel helemaal up to date zijn en gemakkelijk aan te passen zijn voor de zomer. Dus is jouw garderobe er al klaar voor?

 

Laten we gelijk beginnen met de titel, want we gaan het natuurlijk vooral hebben over schoenen

Want schoenen maken je outfit natuurlijk helemaal af. Of je nu Veja dames of Veja heren sneakers koopt, of van een ander merk, het maakt uiteindelijk helemaal jouw outfit af. We hebben allemaal gigantisch veel kleding in onze kast hangen en dan kan het soms heel basic zijn, maar het kan natuurlijk ook heel uitgesproken zijn. En je outfit maak of breek je namelijk met je schoenen. Want bij een basic outfit kan je natuurlijk hele uitgesproken schoenen doen die er uit knallen. En bij een uitgesproken outfit kan je beter wat rustigere schoenen doen zodat de focus van drukte op je outfit ligt. Anders kan het gelijk heel erg veel worden. En of je nu sneakers, gympen, laarzen of instappers draagt. Dat maakt natuurlijk niet uit. Daarbij moet je vooral kijken wat jij fijn vindt en wat bij je past. Want het is vooral belangrijk dat je wel draagt waar jij je goed bij voelt en waar jij je comfortabel bij voelt. En je moet natuurlijk wel goed op je schoenen kunnen lopen. Ze moeten ook vooral niet gaan knellen. Want dat is natuurlijk ook niet zo fijn. 

 

Een zomerse garderobe

Een zomerse garderobe wil je natuurlijk ook hebben. Want wanneer de temperaturen stijgen, dan wil je natuurlijk wel dat je goed gekleed op pad kan gaan. Niet dat je het allemaal te warm gaat hebben maar ook niet te koud. Want je weet het maar nooit in Nederland. Het weer kan namelijk zo omslaan en dat heb je zelf niet altijd in de hand. En dan is het wel fijn wanneer jouw garderobe er ook helemaal klaar voor is. Of je nu gaat leven in korte broeken, in jurkjes, in rokjes. Zolang jij je er maar fijn bij voelt en vooral ook jezelf. Want je moet uiteindelijk je wel goed voelen in de kleren die je draagt. Anders voel je je ook de gehele dag ongemakkelijk en dat is natuurlijk ook niet iets wat je wilt. 

Geef een reactie