Mijn vakantie in 2021

Geplaatst door

Hi, ik ben Piet van der Brugge en ik hou heel erg van reizen. Het liefst zou ik mijn hele leven willen reizen en een goede combinatie vinden met werk. Echter is dit natuurlijk niet mogelijk want er moet gewerkt worden voor de tripjes waar ik altijd heen wil gaan. Ik werk momenteel als magazijn medewerker overdag 5 dagen in de week bij het distributiecentrum van de Albert Heijn. Hier verwerk ik alle online bestellingen die zijn gedaan. Er is namelijk sinds een paar jaar een trend op het online bestellen van jouw boodschappen. Dit doe ik dus om mijn reizen over de hele wereld te financieren. Ik ben in 2019 naar al best ver plekken gegaan. Ik probeer altijd meerdere wereld delen te pakken zodat ik van elke cultuur in een bepaalde periode proef. Zo ben ik naar Milaan geweest waar ik de heerlijkste pasta heb gegeten en daarna ben gevlogen naar Amerika waar ik in Texas een weekje verbleef en toen ben ik overgevlogen naar Miami en toen weer terug naar Nederland. Ik schrijf elke keer voordat ik op vakantie ga een blog wat mijn planning is. Over 2 weken ga weer op trip en hieronder vertel ik wat ik allemaal van plan ben.

Stedentrip Porto

Ik begin mijn trip met een stedentrip Porto. Wellicht gaan niet heel veel mensen naar de mooie stad Porto, maar ik ben hier al een keer geweest en dit was echt een heel mooi land. Vaak vergeten mensen dat de steden die niet zo populair zijn zoals een Milaan of Barcelona juist mooier zijn doordat het niet heel toeristisch is. In Porto heb ik ook al wat vrienden opgebouwd die ik de vorige keer had ontmoet. In Porto ben ik van plan om te gaan wandelen in de natuur en af te spreken met deze vrienden.

Safari in Afrika

Vanuit Porto vlieg ik eerst naar Frankfurt, Duitsland. Daar hebben zij een directe vlucht naar Zuid-Afrika. Dit is natuurlijk veel beter dan telkens het overstappen. In Afrika blijf ik ook een week waar ik meerdere tripjes neem door het land zoals op Safari en vooral veel wandelen. Dit is namelijk ook 1 van mijn hobby’s. Daarnaast ga ik ook de Panoramaroute rijden met een auto die ik daar heb gehuurd. Ik heb dan ook een eigen tent mee waar ik in slaap.

Afsluiten in Duitsland

Als afsluiter ga ik weer terug naar Duitsland omdat ik vanuit Afrika de directe vlucht kan pakken naar Duitsland. Ik blijf hierna nog 2 dagen in Berlijn omdat ik hier een oude vriend heb die ik op de Malediven heb ontmoet.  Daar ga ik met hem shoppen en heerlijk chillen en genieten van lekker eten.

Geef een reactie