Kies voor jezelf deze zomer

Geplaatst door

Afgelopen jaar was een jaar van compromissen sluiten en een stapje terug doen. Veel mensen zijn daar niet al te gelukkig uitgekomen. Sterker nog, menig persoon was zeer ontevreden over zichzelf als we kijken naar het afgelopen jaar. Zeker de zomer is een tijd waarin we over het algemeen het meest gelukkig zijn, dan moet je wel goed in je vel zitten natuurlijk. In deze blog vertel ik je hoe je deze zomer voor jezelf kiest, zonder compromissen. Voel je goed over je jezelf! Lees je mee?

Een gezonde geest in een gezond lichaam

We kennen de term van dit kopje allemaal wel, maar het is meer waar dan we denken. We moeten het immers met beide doen: lichaam én geest. Ze hebben meer invloed op elkaar dan je misschien denkt. Zo moeten veel mensen er niet aan denken om te gaan sporten maar voelt men zich wel meer voldaan als de sportsessie erop zit. En die sportsessie is dan dus niet alleen gezond voor ons lichaam maar ook voor onze geest. Vaak moet je heel erg wennen aan sporten, als je een activiteit gevonden hebt die bij je past en je doet dit een poosje wordt het makkelijker en leuker!

Een aanpassing hier en daar

Maar er kunnen ook uiterlijkheden zijn waar je door te sporten niets mee helpt. Dit kan te maken hebben met je botstructuur of bijvoorbeeld met je haar. Veel mensen verliezen gedurende hun leven hun haar. Dit kan resulteren in kaalheid of een terugtrekkende haarlijn en dat kan weer zorgen voor onzekerheid. Vanaf deze zomer niet meer! We trekken naar het zonnige Istanbul voor een kleine ingreep die niet alleen goed geprijsd is maar ook perfect uitgevoerd. Een haartransplantatie Istanbul is in feite zo geboekt, en je bent er meteen even tussenuit met zo’n tripje. Bij Dr. Cinik bespreek je jouw wensen en het team gaat dan voor je aan de slag. Veilig, vriendelijk en met een prachtig resultaat dat door iedereen gezien mag worden.

Vrede met jezelf

Uiteindelijk draait het allemaal om innerlijke vrede, daar is geen enkel soort materiaal aan vast te knopen. Maar het kan zeker helpen en een groot onderdeel van die vrede vinden met jezelf is als je je goed voelt in je eigen lichaam. Op deze manieren kan je daar deze zomer dus voor zorgen. Het is een jaar van verandering en vernieuwing, ook voor jou! Welk deel van jezelf wil jij deze zomer gaan aanpakken?

Geef een reactie