Digitale herinneringen omzetten naar een tastbaar fotoalbum

Geplaatst door

Wij als mensen genieten er nog altijd van om mooie momenten vast te leggen als herinnering voor later. Sterker nog, hoogstwaarschijnlijk doen we dit nu veel meer als dat we dit voorheen deden toen de mobiele telefoons nog niet zo razend populair waren met de verschillende opties. Tegenwoordig zijn de mobiele telefoons zo goed ontwikkelt, dat het zelfs mogelijk is om de mooiste portretfoto's te kunnen schieten op bijvoorbeeld een vakantie. De wegwerpcamera of kleinere camera’s kunnen we wel vergeten, omdat we met de mobiele telfoons van tegenworodig nog veelk mooiere fotos kunnen aken en deze via whatsapp direct zullen versturen naar geliefden, vrienden en familie. Met de koppelingen van social media is het enorm gemakkelijk om je herinneringen te delen en zijn er ook opties om online een fotoalbum te creëren. 

Echter is het ook fijn om daadwerkelijk iets tastbaars in huis te hebben. Waar we vroeger nog handmatig onze fotos konden plakken in verschillende fotoalbums, kunnen we deze tegenwoordig online ontwerpen met tekst erbij, waarna je binnen enkele dagen het fotoalbum in de brievenbus kunt verwachten!

Het ontwerpen van een fotoalbum

Tegenwoordig kan je erg gemakkelijk een fotoalbum maken zonder dat je hier veel tijd aan kwijt zult zijn. Online maak je tegenwoordig al snel verschillende fotoboeken op echt fotopapier. Met speciale printers drukt de leverancier het fotoalbum, waarna de foto’s met de juiste belichting zijn afgebeeld en deze zorgen voor de mooiste herinneringen. Met verschillende opties, zoals moderne lasertekst of klassieke embossing, kun je het fotoalbum personaliseren. Je upload gemakkelijk je foto’s, geeft je voorkeuren aan, waarna het fotoalbum of de eventuele meerdere fotoboeken binnen enkele dagen bij je op de deurmat liggen!

Een foto op canvas

Nu is het natuurlijk erg mooi om soms een de herinneringen naar boven te halen en samen met geliefden een fotoalbum te bekijken, maar kun je specifieke foto’s ook in huis ophangen. Met een foto op canvas zorg je voor de beste kwaliteit en een uniek design in je woonkamer. Zelf kun je de geschikte framedikte kiezen, waarna je een keuze kunt maken uit de verschillende opties. De foto wordt nauwkeurig geprint op het canvas, waarna de leverancier of webwinkel deze zal monteren aan het frame. Je beschikt binnen enkele dagen over de gewenste foto op canvas, waarna je de foto kunt ophangen in huis en deze dagelijks zult bewonderen!

Kijk eens naar de verschillende mogelijkheden, kies je beste foto's en maak een keuze voor het gewenste desin, waarna je het fotoboek of foto op canvas kunt laten drukken en de bestelling snel zult ontvangen!

 

Geef een reactie