De beste fiets voor in de grote stad

Geplaatst door

Voor iedere omgeving bestaat er een specifiek type fiets die er het beste tot zijn recht komt. Voor de forenzen op de fietssnelweg is er de elektrische fiets, voor de sportieve snelheidsvreters is er de wielrenfiets en voor de tochtjes naar de supermarkt in het dorp is er de klassieke omafiets met aan weerszijden fietstassen om het halfje bruin en de tros bananen in te vervoeren. Er is echter ook een omgevingstype in Nederland waarvoor het niet meteen duidelijk is wat de beste fiets is. Ik heb het over de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Wat is in deze omgeving de meest geschikte fiets?

Wat is de beste fiets voor de grote stad?

In veel van de grote Nederlandse steden (Amsterdam, Utrecht, Den Haag en in mindere mate Rotterdam) is een fiets veel handiger dan een auto. Als je er daarom voor kiest om altijd de fiets te pakken tijdens je dagelijkse beslommeringen, maak je als stedeling heel wat kilometers. Het is dan fijn om een goede fiets te berijden die soepel rijdt. Tegelijkertijd moet het een fiets zijn die tegen een stootje kan, want immer dreigt het gevaar dat iemand hem per ongeluk laat omvallen. Ook geldt er in de stad een verhoogd risico op diefstal. Het is dus niet zo makkelijk om de beste fiets voor de grote stad te vinden. Toch wil ik bij dezen een poging doen om de ideale Stadsfiets dames bij je aan te prijzen!

De ideale Stadsfiets dames

Op Fietsvoordeelshop koop je de ideale Stadsfiets dames voor in de grote stad. De stadsfietsen van Fietsvoordeelshop hebben een dichte kettingkast, wat de ketting beschermt tegen alle stootjes en deukjes die in de stad immer op de loer liggen. Daarnaast hebben de fietsen een stevig frame maar tegelijkertijd zijn ze relatief licht. Dit maakt ze geschikt om soepel mee te navigeren. Bijvoorbeeld op het drukste fietskruispunt in Europa, dat in Utrecht te vinden is. Ook is menig Stadsfiets dames van Fietsvoordeelshop uitgerust met antidiefstaltechnologie. Via een app op uw telefoon kunt u met een druk op de knop altijd zien waar uw fiets zich bevindt. Verende zadelpinnen maken de stadfietsen comfortabel om mee over de oude klinkers in het stadscentrum te fietsen. Bij nader inzien is er dus toch een ideale fiets voor de omgeving van de grote stad, namelijk de stadsfietsen van Fietsvoordeelshop!

Geef een reactie